SchoolBreak.io

5.511
beoordelingen
8,9

Schoolbreak.io is een briljant sociaal IO-spel. Veroorzaak chaos in de school waarin je als student speelt, of wees de leraar die probeert de orde te herstellen te midden van de zich misdragende jongeren. Het is een volledig unieke draai aan sociale games zoals Among Us.

Hoe SchoolBreak te spelen

Studenten

Veroorzaak chaos en probeer niet gepakt te worden! Je kunt voorwerpen zoals verfemmers en brandblussers oppakken om een bloedbad aan te richten. Gooi met voorwerpen en richt in het algemeen schade aan. Als je wordt gepakt, krijg je een gevangenisstraf.

Leraren

Observeer de zich misdragende studenten en identificeer hun namen correct om hen te kunnen straffen en het algehele chaosniveau te verminderen. Wanneer het chaosniveau 100 bereikt, hebben de studenten gewonnen. Identificeer de zich misdragende kinderen verkeerd en je komt vast te zitten in een boze ontmoeting met de ouders!

Kaarteditor

Er is een uitgebreide kaarteditor in SchoolBreak.io. Je kunt het gebruiken om de perfecte speeltuin voor chaos te bouwen en deze met andere spelers te delen!

Meer spellen zoals deze

SchoolBreak is een sociale game die het uitgangspunt van games als Among Us gebruikt en er iets geheel nieuws van maakt. Een ander spel op dit gebied is Betrayal.io, die voortbouwt op de gameplay in Among Us. Blader door onze multiplayer en .io-spellen voor meer gratis online spelletjes!

Kenmerken

  • Veroorzaak chaos in een school die de controle over haar leerlingen is kwijtgeraakt!
  • Speel als de leraar en voorkom dat studenten 100% chaos creëren
  • Bouw de perfecte speeltuin van vernietiging in de kaarteditor
  • Binnenkort meer functies, zoals FFA- en lasergame-modi

Publicatiedatum

mei 2021

Ontwikkelaar

SchoolBreak.io is gemaakt door Tobias Springer.

Platform

webbrowser

Walkthrough

Besturing

Dit spel speel je met de Muis en het toetsenbord.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie