SpeelSpelletjes.nl

Skate Hooligans

6,901 644 delen embed

Deze kleine hooligan speelt met zijn bal en heeft een raam geraakt. Een politieagent zit achter hem aan en hij probeert te ontsnappen met zijn skateboard. Rijd door nauwe straten vol verkeer en objecten. Je moet behendig elk obstakel vermijden, of het spel is gedaan. Verzamel munten om upgrades te kopen, nieuwe skateboards, en nieuwe karakters te ontgrendelen! Veel plezier met Skate Hooligans!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Skate Hooligans is gemaakt door Gemioli, die voorheen ook andere geweldige HTML5-spellen hebben gemaakt, zoals Yeti Sensation en Top Shootout: The Saloon.

Platformen

Skate Hooligans is speelbaar op elk apparaat: desktop, laptop, tablet, en smartphone. Het gebruikt uses HTML5 om het mogelijk te maken in elke browser te spelen.

Indeling

» » Skate Hooligans

Meer Informatie Over Skate Hooligans

Skate Hooligans is een verslavend skate spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het is al 899,536 keer gespeeld en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 7520 mensen. Skate Hooligans is ontwikkeld door Gemioli. Het spel gebruikt HTML5 technologie. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om Skate Hooligans te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere skate spelletjes en games zoals Swipe Skate en Stunt Skateboard 3D!

SHOW LESS

Bediening

How to play Skate Hooligans

Gebruik WASD of pijltjestoetsen om te bewegen of swipe met je muis of vingers (als je mobiel speelt).

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)