SpeelSpelletjes.nl

Smash Palace icon

Smash Palace

9.0 - 5099 stemmen
walkthrough

Het is tijd om te verwoesten! Ga de arena in en verdien geld door zo veel auto's kapot te maken als je kan, voordat je zelf vernietigd worden, in deze top-down auto-verwoesting bediend door je toetsenbord!

» » Smash Palace
Voeg Smash Palace toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Smash Palace Video Walkthrough
Smash Palace

Smash Palace Walkthrough

Smash Palace is een mooi auto spel dat je kan spelen op deze site, in je browser. Het spel is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het is al 254,550 keer gespeeld en werd door 5088 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere auto games zoals Drift Hunters en Speed Racing Pro 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Smash Palace te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Smash Palace te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl