SpeelSpelletjes.nl

Snake.is MLG Edition

18,182 1,075 delen embed

De nieuwe versie van Snake.is is hier, en ze is in MLG-thema! In dit spel, dat geïnspireerd is door Agar.io, kan je kiezen tussen verschillende opties zoals een Angry Bird en een Nyan Cat. Daarna begin je het spel en probeer je de langste slang te worden. Eet MLG objecten, zoals Mountain Dews en Doritos zodat je kan groeien. Probeer andere slangen te blokkeren met je lichaam zodat je ze kan doden. Daarna kan je het overschot opeten. Het spel heeft ook typische MLG geluiden en effecten. Je kan jezelf ook sneller later bewegen, maar hierdoor verlies je wel een deel van je lichaamslengte. Veel plezier met Snake.is: MLG Edition!

Spelinstructies

Gebruik je muis om te bewegen. Klik links om je snelheid te boosten.

Meer games in deze serie

Mobiele Apps

Get Snake.is MLG Edition on the Play Store

Indeling

» Snake.is MLG Edition
Snake.is MLG Edition Video Walkthrough
Snake.is MLG Edition

Snake.is MLG Edition Walkthrough

Snake.is MLG Edition is een leuk .io spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Dit spelletje is al 838,293 keer gespeeld en werd door 19252 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Snake.is MLG Edition gebruikt Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je Snake.is MLG Edition top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere .io games, bijvoorbeeld naar Snake.is en Surviv.io (Survivio)!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Snake.is MLG Edition te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Snake.is MLG Edition te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl