SpeelSpelletjes.nl

Sniper Team

In Sniper Team, kan je wisselen tussen 4 sniper posities en alle aanvallende vijanden afschieten. Veel plezier met dit geweldige 3D sniping spel.
SHOW MORE

Verdedig je basis door aanvallende golven van vijanden te stoppen. Vijanden komen uit alle richtingen. Daarom heeft je team een sniper aan elke zijde. Wissel ertussen met de 1-4 toetsen. Dood vijanden en vernietig golven om geld en XP te verdienen. Geef dit geld uit aan nieuwe wapens en upgrades.

Als je van Sniper Team houdt, probeer dan zeker ook het geweldige vervolg, Sniper Team 2.

Ontwikkelaar

Sniper Team is ontwikkeld door Xform, een Nederlandse spelontwikkelaars-studio die ook 3D spellen ontwikkeld hebben zoals Man or Monster en Euro Soccer Forever, en een aantal io games zoals SnowFight.io.

Publicatiedatum

2013

Platform en Technologie

Sniper Team is webbrowser-spel dat ontwikkeld is met Flash.

Indeling

» » Sniper Team

Meer Informatie Over Sniper Team

Sniper Team is een verslavend sniper spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, in je browser. Het is al 693,606 keer gespeeld en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 16942 mensen. Dit amusante schiet game is ontwikkeld met HTML5 technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere sniper spelletjes en games zoals Mountain Operation en Sniper Clash 3D!

SHOW LESS

Bediening

How to play Sniper Team

Gebruik je muis om te richten en schieten, spatie om in en uit te zoomen, 1-4 om te wisselen van sniper-positie en Q om te wisselen van wapen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)