SpeelSpelletjes.nl

Soccer Legends 2016

In Soccer Legends 2016 moet je doelpunten scoren tegen je tegenstanders en je doorheen het toernooi worstelen om het kampioenschap te winnen! Kies uit één van tien teams en baan je een weg door moeilijker wordende wedstrijden om het toernooi te winnen! Elk team heeft twee spelers, en die hebben beide een eigen speciale move die, als hij gebruikt wordt op het juiste moment, het verschil kan maken tussen winnen en verliezen! Toon jouw voetbalvaardigheden en bewijs dat jij de trofee mee naar huis kan nemen!
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Zoals veel andere geweldige spellen op Speelspelletjes (onder andere Moto X3M spellen), is Soccer Legends 2016 ontwikkeld door de spelstudio MadPuffers.

Mobiele Apps

Get Soccer Legends 2016 on the Play Store

Indeling

» » Soccer Legends 2016

Meer Informatie Over Soccer Legends 2016

Soccer Legends 2016 is een verslavend voetbal spel. Je kan het spelen op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al 3,113,436 keer gespeeld en heeft een rating van 8.8 / 10 gekregen van 31961 mensen. Soccer Legends 2016 is ontwikkeld met Flash. Zo werkt het in alle moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om Soccer Legends 2016 te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere voetbal games en games zoals Penalty Shooters en Penalty Shooters 2!

SHOW LESS

Bediening

How to play Soccer Legends 2016

Speler 1: Pijltjestoetsen om te bewegen, Z om een superschot uit te voeren, en X voor een normaal schot.
Speler 2: WASD om te bewegen, K om een superschot uit te voeren, en L voor een normaal schot.

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Soccer Legends 2016 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Soccer Legends 2016 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl