SpeelSpelletjes.nl

Soccer Heads 2

3,314 605 delen embed

Indeling

» » Soccer Heads 2

Meer Informatie Over Soccer Heads 2

Soccer Heads 2 is een mooi voetbal spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes. Soccer Heads 2 is gemaakt met Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers! Het spel is al gespeeld door 1,177,904 mensen en werd door 3839 mensen beoordeeld met score 8.4 / 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere voetbal games en games zoals Club Manager 2019 en Monster Truck Soccer!

Meer games in deze serie

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Soccer Heads 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Soccer Heads 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl