StarBlast.io
StarBlast.io

StarBlast.io

Starblast.io is een multiplayer arcade ruimte schietspel, gecreëerd door Neuronality.
UPDATE: Enkel voor SpeelSpelletjes.nl spelers, zijn er nu speciale ECP-sleutels beschikbaar. Deze sleutels zullen je toegang geven tot unieke skins en toelaten zonder advertenties te spelen.

Doel van het spel

In het spel schiet je op asteroïden en vijanden om kristallen te verzamelen. Met deze kristallen kan je je schip upgraden, nieuwe schepen kopen en meer levens kopen voor de schepen die je al hebt.

Walkthrough Video

playstoreappstoresteamstore

Indeling

.io
»
StarBlast.io
StarBlast.io is een tof vliegtuig spel dat je gratis kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. StarBlast.io is al 1,026,055 keer gespeeld en heeft een score van 9.0 op 10 gekregen van 11183 mensen. StarBlast.io is ontwikkeld door Neuronality. Dit amusante .io game is ontwikkeld met WebGL technologie. Op die manier draait het in moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Het spel kan in fullscreen modus gespeeld worden . StarBlast.io is beschikbaar in je browser en als een mobiele app. Vond je het leuk om StarBlast.io te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vliegtuig spelletjes en games zoals Air Toons en Air Wars 3!