SpeelSpelletjes.nl

Stealing The Diamond

34,680 2,272 delen embed

Stealing The Diamond is nog een spel in de serie van de geweldige stick figure avonturenspellen. Zoals je al kan raden, probeer je bij Stealing The Diamond een diamant te stelen! Een extreem grote diamant zelfs! Je moet een aantal keuzes maken in je diefstal-avontuur! Loop je recht het gevaar in en zet je alles op het spel of probeer je naar je prijs te sluipen? Wat je ook kiest, wees voorzichtig, want één foute beweging zal ervoor zorgen dat je geen diamant krijgt en dat je misschien zelfs iets kwijt geraakt! Heb jij wat nodig is om de diamantoverval te plegen en er levend uit te komen? Als je dit spel fijn vindt, probeer dan zeker ook eens Fleeing The Complex, het laatste spel in de Henry Stickmin serie!
SHOW MORE

Releasedatum

Juli 2011

Ontwikkelaar

Stealing The Diamond is gemaakt door Puffballs United.

Platformen

Dit is een webbrowser spel. Wij hebben hem ook beschikbaar gemaakt op Android en iOS."

Mobiele Apps

Get Stealing The Diamond on the App Store Get Stealing The Diamond on the Play Store

Indeling

» » Stealing The Diamond

Meer Informatie Over Stealing The Diamond

Stealing The Diamond is een mooi vlucht spel. Probeer het hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit fun avontuur game is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Het spel is beschikbaar als een Flash spel en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Het is al gespeeld door 2,672,608 mensen en werd door 36811 mensen beoordeeld met score 9.4 / 10. Als je Stealing The Diamond leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere vlucht games en games zoals Creepy Granny Scream: Scary Freddy en Jeff the Killer: Horrendous Smile!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Stealing The Diamond te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Stealing The Diamond te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl