SpeelSpelletjes.nl

Stick War

Indeling

» » Stick War

Meer Informatie Over Stick War

Stick War is een verslavend stick spel dat je zonder kosten kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Het is al 128,917 keer gespeeld en werd door 1558 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Dit amusante actie game is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers! Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere stick games en games zoals Vex 3 en Stickman Archer 2!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Stick War te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Stick War te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl