SpeelSpelletjes.nl

Stick War

Indeling

» » Stick War

Meer Informatie Over Stick War

Stick War is een leuk stick spel dat je kan uitproberen op deze website. Dit spelletje is al 171,238 keer gespeeld en werd door 1981 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. Stick War is gemaakt door Jason Whitham and Brock White. Stick War wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in alle moderne browsers! Als je Stick War leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere stick spelletjes en games zoals Javelin Fighting en Sakura Blade!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Stick War te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Stick War te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl