SpeelSpelletjes.nl

Strike Force Heroes icon

Strike Force Heroes

9.2 - 3459 stemmen
walkthrough
Facebook Share arena  -  leger  -  held  -  notdoppler  -  platform  -  soldaat  -  wapen

Vijanden infiltreren het geheime laboratorium. Het is jouw taak om de speciale eenheid te leiden die terug zal slaan... Veel succes!

» » Strike Force Heroes
Voeg Strike Force Heroes toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Strike Force Heroes Video Walkthrough
Strike Force Heroes

Strike Force Heroes Walkthrough

Strike Force Heroes is een mooi platform spel dat je kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. Strike Force Heroes is ontwikkeld met Flash. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Dit spel is al gespeeld door 216,408 mensen en werd door 3421 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vond je het leuk om dit schiet spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform games, bijvoorbeeld naar Vex en Car Simulator Arena!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Strike Force Heroes te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Strike Force Heroes te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl