SpeelSpelletjes.nl

Strike Force Heroes

3,703 296 delen embed

Vijanden infiltreren het geheime laboratorium. Het is jouw taak om de speciale eenheid te leiden die terug zal slaan... Veel succes!
SHOW MORE

Indeling

» » Strike Force Heroes

Meer Informatie Over Strike Force Heroes

Strike Force Heroes is een mooi platform spel dat je kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. Strike Force Heroes is ontwikkeld met Flash. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Dit spel is al gespeeld door 240,471 mensen en werd door 3988 mensen beoordeeld met score 9.3 op 10. Vond je het leuk om dit schiet spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform games en games zoals Vex 2 en CG Mario Level Pack!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Strike Force Heroes te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Strike Force Heroes te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl