SpeelSpelletjes.nl

Strike Force Heroes 2

4,696 319 delen embed

Kies een held en leid je troepen naar de overwinning in elke missie.
SHOW MORE

Indeling

» » » » Strike Force Heroes 2

Meer Informatie Over Strike Force Heroes 2

Strike Force Heroes 2 is een verslavend leger spel. Speel het nu op deze website. Dit verslavende schiet game wordt ondersteund door Flash. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Strike Force Heroes 2 is gemaakt door Sky9 Games. Strike Force Heroes 2 is al gespeeld door 402,638 mensen en werd door 5004 mensen beoordeeld met score 9.4 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere leger spelletjes en games zoals Goodgame Empire en Lordz2.io!

SHOW LESS

Bewegen met PIJLTJESTOETSEN, springen met PIJLTJE OMHOOG, SPATIEBALK of W, schieten en richten met MUIS, hurken met PIJLTJE OMLAAG of S.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Strike Force Heroes 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Strike Force Heroes 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl