SpeelSpelletjes.nl

StrikeForce Kitty 2

28,058 2,222 delen embed

Onze favoriete kat komt terug! StrikeForce Kitty 2 heeft meer kostuums, meer lopen, en meer plezier. Als je nog meer plezier wilt, probeer dan StrikeForce Kitty Last Stand, een passieve verdediging versie van het StikeForce Kitty spel!

Gebruik de pijltjestoetsen om je kattenleger te controleren. Spring over obstakels terwijl je vis verzamelt. Kleed de katten met kostuums en wapens om de sterkte van je kattenleger te verbeteren. Verzamel volledige kostuums voor speciale krachten!

Meer games in deze serie

Indeling

» » StrikeForce Kitty 2
StrikeForce Kitty 2 Video Walkthrough
StrikeForce Kitty 2

StrikeForce Kitty 2 Walkthrough

StrikeForce Kitty 2 is een tof side scrolling spel. Probeer het op deze site, in je browser. Het is al gespeeld door 2,000,147 mensen en werd door 30261 mensen beoordeeld met score 9.3 / 10. StrikeForce Kitty 2 is gemaakt met Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om StrikeForce Kitty 2 te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere side scrolling games, bijvoorbeeld naar Bacon May Die en Spider Hero Street Fight!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om StrikeForce Kitty 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om StrikeForce Kitty 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl