SpeelSpelletjes.nl

Super Mario Bros. Balloon Trip

178 31 delen embed

Indeling

» » Super Mario Bros. Balloon Trip

Meer Informatie Over Super Mario Bros. Balloon Trip

Super Mario Bros. Balloon Trip is een leuk mario spelletjes spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl, direct in je browser. Het spel wordt ondersteund door Flash. Op die manier draait het in moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel kan je spelen in fullscreen . Daniel Martinez heeft dit spel gemaakt. Het spel is al gespeeld door 65,771 mensen en heeft score 8.5 op 10 gekregen van 202 mensen. Als je dit arcade spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere mario spelletjes en games zoals Minecraft Super Mario Edition en Jelly Mario Bros!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Super Mario Bros. Balloon Trip te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Super Mario Bros. Balloon Trip.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Super Mario Bros. Balloon Trip te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl