SpeelSpelletjes.nl

Super Mario Bros. Balloon Trip

129 21 delen embed

Indeling

» » Super Mario Bros. Balloon Trip

Meer Informatie Over Super Mario Bros. Balloon Trip

Super Mario Bros. Balloon Trip is een verslavend mario spel. Speel het nu op deze site. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spel is al 51,015 keer gespeeld en werd door 150 mensen beoordeeld met score 8.6 op 10. Vond je het leuk om Super Mario Bros. Balloon Trip te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere mario games en games zoals Minecraft Super Mario Edition en Jelly Mario Bros!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Super Mario Bros. Balloon Trip te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Super Mario Bros. Balloon Trip te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl