SpeelSpelletjes.nl

Super Mario Flash

2,717 443 delen embed
Super Mario Flash Video Walkthrough
Super Mario Flash

Super Mario Flash Walkthrough

Super Mario Flash is een verslavend mario spel dat je kan spelen op deze website, direct in je browser. Dit spelletje is al 374,274 keer gespeeld en werd door 3157 mensen beoordeeld met score 8.6 op 10. Super Mario Flash gebruikt Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in alle moderne browsers! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere mario games zoals Super Mario Bros. Balloon Trip en Serious Dave!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Super Mario Flash te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Super Mario Flash te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl