SpeelSpelletjes.nl

Super Smash Flash

23,764 1,914 delen embed

Super Smash Flash is gebaseerd op de geweldige Super Mario Bros serie en laat je toe deel te nemen aan een reeks intense en leuke gevechten met je favoriete Super Mario World mannetjes zoals Mario, Luigi en Wario (en enkele andere Nintendo-legendes!). Er zijn verschillende game-modi inclusief solo, online en groep - je kan alleen vechten, met vrienden, of zelfs online tegen andere spelers!
SHOW MORE

De spelervaring is intens en je moet een aantal krachtige moves en combinaties gebruiken om je vijanden te verslaan. In solo play kan je trainingen en events voltooien of het stadion binnengaan. Anders kan je vechten tegen je vrienden en andere spelers in stevige 1-tegen-1-gevechten. Met een enorme keuze aan leuke mannetjes en een grote reeks verschillende niveau's, is dit spel zeer leuk om te spelen en brengt het je al het plezier van de originele serie.

Kenmerken

  • Leuke spelervaring
  • Kies uit een reeks iconische karakters zoals Sonic en Yoshi
  • Multiplayer- en singeplayer-modi

Indeling

» » Super Smash Flash

Meer Informatie Over Super Smash Flash

Super Smash Flash is een verslavend anime spelletjes spel. Speel het nu op deze site. Dit spel is al gespeeld door 1,271,958 mensen en heeft een score van 9.3 op 10 gekregen van 25678 mensen. Super Smash Flash is gemaakt door Mcleodgaming. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere anime spelletjes en games zoals Blue Lights #3 en Phantom Reverse #3!

SHOW LESS

Bediening

How to play Super Smash Flash
  • WASD-toetsen om je mannetje te besturen
  • UIOP-toetsen om moves uit te voeren

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Super Smash Flash te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Super Smash Flash te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl