Super Smash Flash
Super Smash Flash is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Super Smash Flash

Super Smash Flash is gebaseerd op de geweldige Super Mario Bros serie en laat je toe deel te nemen aan een reeks intense en leuke gevechten met je favoriete Super Mario World mannetjes zoals Mario, Luigi en Wario (en enkele andere Nintendo-legendes!). Er zijn verschillende game-modi inclusief solo, online en groep - je kan alleen vechten, met vrienden, of zelfs online tegen andere spelers!

De spelervaring is intens en je moet een aantal krachtige moves en combinaties gebruiken om je vijanden te verslaan. In solo play kan je trainingen en events voltooien of het stadion binnengaan. Anders kan je vechten tegen je vrienden en andere spelers in stevige 1-tegen-1-gevechten. Met een enorme keuze aan leuke mannetjes en een grote reeks verschillende niveau's, is dit spel zeer leuk om te spelen en brengt het je al het plezier van de originele serie.

Kenmerken

  • Leuke spelervaring
  • Kies uit een reeks iconische karakters zoals Sonic en Yoshi
  • Multiplayer- en singeplayer-modi

Bediening

  • WASD-toetsen om je mannetje te besturen
  • UIOP-toetsen om moves uit te voeren