SuperHero.io

88.246
beoordelingen
8,9

Superhero.io is een spannende online superhero spel. Neem deel aan snelle multiplayergevechten tegen andere spelers en ontwikkel je held door orbs te verzamelen. Gebruik je heldenhandboek om te zien hoe ver je bent gevorderd!

Hoe te spelen

Basis

Superhero.io is een snel bewegend .io-spel, dus je moet snel groeien en voorkomen dat je vroegtijdig gedood wordt. Verzamel zoveel orbs als je kunt om je superheld te laten evolueren tot je zeker weet dat je in staat bent om te vechten. Elke keer dat je een level omhoog gaat, word je groter en word je de volgende van 30 superhelden of beruchte schurken.

Upgrades

Er zijn royale upgrades en bonussen ingebouwd in het spel om je personage's statistieken en overlevingskansen te verbeteren. Elke moord beloont je met levensfiches die je kunt gebruiken om je aanvalssnelheid, aanvalsbereik en bewegingssnelheid te verbeteren.

Tips

Je moet tactisch denken. De dash-knop (rechtermuisknop) is een uitstekende manier om snel door het gevecht te gaan en de aanvallen van je tegenstander te ontwijken, terwijl je er bovenop duikt om ze te doden.

Wees niet te gretig om aan te vallen. Laat in plaats daarvan je held groeien tot je sterk genoeg bent om te vechten. Je moet nog steeds voorzichtig spelen en uit de buurt blijven van grote groepen vijanden als je wilt overleven.

Meer games zoals deze

Als je van snelle gevechten houdt in online multiplayer-gevechten, zul je EvoWars leuk vinden, een spel met vergelijkbare mechanica als dit superheldenspel. MiniGiants en BrutalMania zijn ook uitstekende io-games in dezelfde stijl.

Kenmerken

  • 30 beroemde superhelden om in te evolueren
  • Het Heroes-handboek documenteert je voortgang
  • Snelle arena-gevechtsactie die je verslaafd houdt
  • Upgrade je basisstatistieken met levensfiches

Publicatiedatum

Juli 2019

Ontwikkelaar

Dit spel is gemaakt door LoraStudio.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Instructies

  • WASD of pijltjestoetsen om te lopen/rijden
  • Spatiebalk om de handrem te gebruiken
  • C om de hoek van de camera aan te passen
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie