SpeelSpelletjes.nl

Swords & Souls

21,031 966 delen embed

In Swords & Souls, een nieuw spel van Soul Studio, moet je een held creëren, hem trainen om te vechten, en beginnen aan de gevechten. Eens je klaar bent mag je vechten tegen helden in de arena. Met het geld dat je wint kan je je vaardigheden en wapens upgraden, totdat je de grootste held aller tijden wordt! Voordat je het spel begint, kan je je held aanpassen - je kan ze een naam geven, de kleur van hun haar en uitrusting kiezen, en ook het uitzicht van hun gezicht en ogen veranderen.
SHOW MORE

Eens je je perfecte held hebt gecreëerd, kan je beginnen aan het verhaal! Voordat je begint met vechten in de arena kan je je vaardigheden trainen met een vogelverschrikker-gids. Je kan je kracht, verdediging, nauwkeurigheid en behendigheid trainen. Voor elk type training moet je een andere mini-game voltooien. Terwijl je stijgt in niveau kan je ook je stats verbeteren en nieuwe bewegingen en vaardigheden leren. Tijdens de gevechten zal je mannetje automatisch aanvallen, maar jij kan hun speciale aanvallen, defensieve vaardigheden, enz. controleren. Wordt jij een legendarische held en versla je alle magische wezens?

Ontwikkelaar

De ontwikkelaar van Swords & Souls is Soul Studio, die ook Rogue Soul (1 en 2) hebben ontwikkeld.

Indeling

» » Swords & Souls

Meer Informatie Over Swords & Souls

Swords & Souls is een mooi vecht spel. Je kan het spelen op deze website. Het is al gespeeld door 2,277,684 mensen en heeft een score van 9.6 op 10 gekregen van 21893 mensen. Dit amusante actie game is ontwikkeld met Flash. Zo draait het in alle moderne browsers, zonder downloads! Als je dit spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vecht games en games zoals Javelin Fighting en Cyber Rage: Retribution!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Swords & Souls te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Swords & Souls te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl