SpeelSpelletjes.nl

Swords & Souls

24,582 1,088 delen embed

In het nieuwe spel van Soul Studio, Swords & Souls, ontwerp je een held, train je hem om te vechten, en trek je erop uit om de strijd aan te gaan. Zodra je er klaar voor bent kun je je training op de test stellen, en tegen andere helden vechten in de arena. Met deze gevechten win je geld waarmee je je skills en wapens kunt upgraden, net zolang tot je de grootste held ooit bent geworden! Voordat je aan het spel begint kun je je held helemaal naar je eigen voorkeuren ontwerpen - je kunt zelf een naam kiezen, de kleur van het haar en de uitrusting, en zelfs de stijl van het gezicht en de ogen aanpassen.
SHOW MORE

Zodra je je perfecte held tot leven hebt geroepen stap je het verhaal in! Voordat je je geluk beproeft in de arena kun je je vaardigheden trainen met je gids, een vogelverschrikker. Je traint je kracht, verdediging, precisie en behendigheid, en voor elke vaardigheid krijg je weer een unieke mini-game waar je jezelf doorheen moet werken. Wanneer je een level omhoog gaat krijg je de kans om je statistieken te verbeteren, en coole nieuwe moves en skills te leren! Tijdens de gevechten valt je personage automatisch aan, en je kunt zelf bepalen wanneer hij bijvoorbeeld speciale aanvallen gebruikt, of juist kiest om zichzelf te verdedigen. Kun jij een legendarische held worden, en alle magische wezens verslaan?

Ontwikkelaar

Swords & Souls is ontwikkeld door Soul Studio, die ook Rogue Soul (1 en 2) hebben gemaakt.

Releasedatum

Oktober 2015

Platform

Web browser

Indeling

» » Swords & Souls

Meer Informatie Over Swords & Souls

Swords & Souls is een mooi vecht spelletjes spel. Je kan het spelen op deze website. Het is al gespeeld door 2,797,874 mensen en heeft een score van 9.6 op 10 gekregen van 25640 mensen. Dit amusante actie game is ontwikkeld met Flash. Zo draait het in alle moderne browsers, zonder downloads! Als je dit spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vecht spelletjes en games zoals Keep Out en Striker Dummies!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Swords & Souls te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Swords & Souls te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl