Tank Trouble 2
Tank Trouble 2

Tank Trouble 2

Tank Trouble 2 is een simpel spelletje, maar door de gameplay toch hartstikke verslavend en vermakelijk. Je kan tot tegen drie andere spelers tegelijk spelen, en moet de strijd aangaan om de allerbeste te worden in de doolhof-arena! Je neemt de controle over een tank, en moet jezelf een weg door het doolhof banen om te proberen je vijanden te vernietigen.

De projectielen die je met je kannon afschiet kaatsen terug van de muren van het doolhof, dus zorg dat je voorzichtig blijft en let op voor verdwaalde kogels! Je kunt je tank raken met je eigen kogels, dus begin niet zomaar als een gek om je heen te schieten! Kun jij Tank Trouble 2 overmeesteren en jezelf bewijzen als dé kampioen van tank bestuurders?

Releasedatum

Mei 2015

Ontwikkelaar

Tank Trouble 2 werd ontwikkeld door Austin van Ess.

Kenmerken

  • Een gaaf gevechtsspel met tanks dat werd geïnspireerd door Tank Trouble
  • Vechtspel met tanks voor 4 spelers
  • De kleur van je tank kan worden aangepast
  • Power-ups om te verzamelen

Platforms

Web browser (desktop en mobiel)

Instructies

Gebruik het toetsenbord om je tank te besturen.

Walkthrough Video

Meer spellen in deze reeks

playstoreappstore

Indeling

Tank Trouble 2
Tank Trouble 2 is een mooi tank spel. Speel het nu op SpeelSpelletjes.nl. Tank Trouble 2 is al 926,492 keer gespeeld en heeft een rating van 8.6 op 10 gekregen van 3760 mensen. Subterranean Software heeft Tank Trouble 2 gemaakt. Het spel is ontwikkeld met HTML5 technologie. Zo werkt het in alle moderne browsers , zonder downloads! Je kan dit spel niet alleen op je computer spelen, maar je kan het ook als app spelen op je Android en iOS GSMs en tablets. Als je dit spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere tank spelletjes en games zoals Tanko.io en Blocky Demolition Derby!