SpeelSpelletjes.nl

Tennis Legends 2016

7,834 1,227 delen

Nadal, Djokovic, of Federer. Wie is jouw favoriet? Gaat jouw voorkeur naar vrouwentennis met Venus en Serena? In Tennis Legends 2016 kan je kiezen met welke tennisster je speelt, en meedoen aan uitdagende toernooien.
SHOW MORE

Je kan tegen de computer spelen, of tegen een vriend in 2 speler modus! Verzamel power-ups en grappige transformaties. Kan jij je tegenstander omtoveren tot een kleine baby op het plein? Veel plezier!

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door MadPuffers, net zoals het beroemde Basketball Legends game!

Indeling

» » Tennis Legends 2016

Meer Informatie Over Tennis Legends 2016

Tennis Legends 2016 is een mooi 2 speler spel dat je gratis kan spelen op SpeelSpelletjes.nl. Dit spelletje is al 1,468,705 keer gespeeld en werd door 9054 mensen beoordeeld met score 8.6 / 10. Tennis Legends 2016 is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in alle moderne browsers! Vond je het leuk om Tennis Legends 2016 te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere 2 speler games zoals Getaway Shootout en Kuja!

SHOW LESS

Speler 1 Bediening

- Pijltjestoetsen om te bewegen - X om te slaan en Z om te smashen

Speler 2 Bediening

  • WASD om te bewegen
  • L om te slaan en K om te smashen

Merk op dat als je in 1 speler modus speelt, je ook WASD kan gebruiken om te bewegen!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Tennis Legends 2016 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Tennis Legends 2016 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl