SpeelSpelletjes.nl

That Plane Game

5 4 delen embed
That Plane Game Video Walkthrough
That Plane Game

That Plane Game Walkthrough

That Plane Game is een mooi one button spel. Probeer het op deze site. Het is al 1,079 keer gespeeld en werd door 9 mensen beoordeeld met score 5.6 op 10. That Plane Game is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere one button games, bijvoorbeeld naar Geometry Dash Online en Super Mario Rush 2!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om That Plane Game te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om That Plane Game te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl