SpeelSpelletjes.nl

The Heist 2

796 94 delen embed

The Heist 2 is terug en groter dan ooit tevoren! Huur een specialist, elk met hun eigen karaktertrekken, en kies een wapen en ga onmiddellijk naar de missies met een hoge inzet! Kies je doel en steel zo veel mogelijk geld van hun voordat je je overval beëindigt met een auto-achtervolging op hoge snelheid! Beheer je bende en kies je specialisten zorgvuldig uit, want één foute beweging kan het einde betekenen! Heb jij wat nodig is om de grootste overval ooit te plegen, of zal jouw tocht eindigen in een gevangeniscel? Veel plezier met The Heist 2!
SHOW MORE

Indeling

» » » The Heist 2

Meer Informatie Over The Heist 2

The Heist 2 is een tof autostrade spel dat je zonder kosten kan uitproberen op deze website, direct in je browser. The Heist 2 is ontwikkeld met Flash. Zo werkt het in moderne browsers! The Heist 2 is al gespeeld door 126,081 mensen en werd door 869 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Als je dit spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere autostrade games en games zoals Driving Force 3 en Driving Force 4!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om The Heist 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om The Heist 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl