SpeelSpelletjes.nl

The Impossible Quiz

7,649 1,074 delen embed

Mobiele Apps

Get The Impossible Quiz on the App Store

Indeling

» » The Impossible Quiz

Meer Informatie Over The Impossible Quiz

The Impossible Quiz is een tof quiz spel. Je kan het spelen op deze website. Dit spelletje is al 972,735 keer gespeeld en heeft een rating van 8.8 / 10 gekregen van 8529 mensen. The Impossible Quiz wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om The Impossible Quiz te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere quiz games en games zoals The Ultimate Quiz en The Impossible Quiz 2!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om The Impossible Quiz te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om The Impossible Quiz te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl