SpeelSpelletjes.nl

The Impossible Quiz

The Impossible Quiz is een quiz die je niet anders kan omschrijven dan… onmogelijk. De antwoorden lijken misschien nergens op te slaan, maar sommigen zullen de manier van denken toch zeker ontrafelen! Om deze game uit te kunnen spelen heb je niet alleen een briljante maar ook een bijzondere geest nodig, en zeker ook een goed geheugen! Zorg dat je je antwoorden goed onthoudt, want je krijgt maar drie levens per keer, en zodra je die hebt opgebruikt moet je weer helemaal opnieuw beginnen. De vragen en antwoorden blijven echter hetzelfde, dus een goed geheugen is onmisbaar!
SHOW MORE

Er zit geen duidelijke logica achter de vragen, en je moet diep nadenken over potentiële antwoorden. Zo is één van de vragen bijvoorbeeld “Can a match box?”, waarop het goede antwoord is “No, but a tin can” (matchbox en tin can, snap je hem al?). Dit spel is net zo frustrerend als verslavend. Hoe ver kan jij komen, en hoeveel onmogelijke vragen kan je beantwoorden?

Ontwikkelaar

The Impossible Quiz is gemaakt door Splapp-me-do.

Releasedatum

Februari 2007

Platform

Web browser (Flash) en iOS

Indeling

» » The Impossible Quiz

Meer Informatie Over The Impossible Quiz

The Impossible Quiz is een leuk quiz spelletjes spel. Speel het nu op deze website, in je browser. The Impossible Quiz is al 2,586,529 keer gespeeld en heeft score 8.9 op 10 gekregen van 22142 mensen. The Impossible Quiz is gemaakt door Slapp-me-do. The Impossible Quiz gebruikt Flash. Zo draait het in moderne browsers! Het spel is beschikbaar op je computer en als een downloadbare app. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere quiz spelletjes en games zoals Draw and Guess en The World's Easyest Game!

SHOW LESS

Instructies

How to play The Impossible Quiz

Gebruik je muis om de juiste antwoorden te selecteren. Je hebt drie levens gedurende de hele quiz. Als je een vraag fout beantwoordt raak je een leven kwijt. Verlies alle drie levens, en het is Game Over.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)