SpeelSpelletjes.nl

The Spear Stickman

2,672 248 delen embed

The Spear Stickman is een leuk snel stick-spel met gevechten die draaien om speren gooien. Je bedient een stickman die enkel gewapend is met een speer - je moet de andere stickmen doden die willekeurig op verschillende platformen verschijnen en jou proberen te doden. Je moet met je muis de hoek van je schot aanpassen en snel richten om je tegenstander neer te halen!
SHOW MORE

Meerdere schoten zijn vereist, afhankelijk van waar je de stickmen raakt op hun lichaam - op hun hoofd bijvoorbeeld zorgt voor een onmiddellijke dood, terwijl een schot in hun been meerdere schoten vereist om je vijand te doden, dus richt zorgvuldig. Als je stickmen doodt krijg je appel-munten - deze munten kunnen in de winkel worden gebruikt om upgrades zoals een metalen helm of zelfs een mariƫn-stijl helm te kopen! Hoe lang kan jij overleven en hoeveel stickmen zal jij vernietigen?

Ontwikkelaar

Dit speer werpen stickman spel is ontwikkeld door Demonte Maximiliano.

Indeling

» » The Spear Stickman

Meer Informatie Over The Spear Stickman

The Spear Stickman is een mooi stick spel dat je gratis kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. The Spear Stickman is gemaakt met HTML5 technologie. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het spel is al 389,583 keer gespeeld en werd door 2916 mensen beoordeeld met score 9.2 / 10. Als je het spel top vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere stick games en games zoals Escaping The Prison en Fleeing the Complex!

SHOW LESS

Bediening van Stickman

How to play The Spear Stickman

Sleep linkermuisknop om te richten, laat los om te schieten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)