SpeelSpelletjes.nl

The Spear Stickman

3,014 294 delen embed

The Spear Stickman is een leuk snel stick-spel met gevechten die draaien om speren gooien. Je bedient een stickman die enkel gewapend is met een speer - je moet de andere stickmen doden die willekeurig op verschillende platformen verschijnen en jou proberen te doden. Je moet met je muis de hoek van je schot aanpassen en snel richten om je tegenstander neer te halen!
SHOW MORE

Meerdere schoten zijn vereist, afhankelijk van waar je de stickmen raakt op hun lichaam - op hun hoofd bijvoorbeeld zorgt voor een onmiddellijke dood, terwijl een schot in hun been meerdere schoten vereist om je vijand te doden, dus richt zorgvuldig. Als je stickmen doodt krijg je appel-munten - deze munten kunnen in de winkel worden gebruikt om upgrades zoals een metalen helm of zelfs een mariën-stijl helm te kopen! Hoe lang kan jij overleven en hoeveel stickmen zal jij vernietigen?

Ontwikkelaar

Dit speer werpen stickman spel is ontwikkeld door Demonte Maximiliano.

Indeling

» » The Spear Stickman

Meer Informatie Over The Spear Stickman

The Spear Stickman is een verslavend stick spelletjes spel dat je gratis kan uitproberen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. The Spear Stickman wordt ondersteund door HTML5. Zo draait het in de meeste moderne browsers! Het spelletje kan in fullscreen gespeeld worden voor een nog betere gaming experience. Demonte Maximiliano heeft dit spel gemaakt. Het is al 469,903 keer gespeeld en werd door 3307 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere stick spelletjes en games zoals Turbo Dismounting en Vex 4!

SHOW LESS

Bediening van Stickman

How to play The Spear Stickman

Sleep linkermuisknop om te richten, laat los om te schieten.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)