SpeelSpelletjes.nl

The World's Easyest Game

1,316 205 delen embed

Indeling

» » The World's Easyest Game

Meer Informatie Over The World's Easyest Game

The World's Easyest Game is een verslavend quiz spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Dit spelletje is al 272,597 keer gespeeld en heeft een rating van 8.6 op 10 gekregen van 786 mensen. Dit mooie puzzel game is ontwikkeld met Flash. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere quiz games en games zoals Millionaire Quiz en DrawThis.io (Draw This)!

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om The World's Easyest Game te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om The World's Easyest Game te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl