SpeelSpelletjes.nl

The World's Easyest Game

3,240 448 delen embed

The World's Easyest Game is een puzzelspel dat bekend staat als de makkelijkste quiz ter wereld. De vragen zijn ontzettend simpel om te beantwoorden en het is bijna onmogelijk om ze fout te hebben, of lijkt dat maar zo? Baan je een weg door de quiz en zorg dat je Queasy de kat tevreden houdt door alle vragen goed te beantwoorden.
SHOW MORE

Zorg dat je heel goed oplet bij alle vragen, en kies extra voorzichtig de juiste antwoorden. Er zitten meer dan genoeg vragen tussen die je te grazen zullen nemen als je te snel bent en overhaast een antwoord selecteert. Neem dus vooral je tijd, en denk goed na over hoe je de vragen beantwoordt om het met succes tot het einde van de quiz te schoppen. Je hebt maar negen levens, dus veel succes! Probeer hierna ook hardest game!

Releasedatum

Januari 2012

Ontwikkelaar

The World's Easyest Game is gemaakt door Mad Science Industries.

Features

  • Meer dan 100 simpele vragen om te beantwoorden
  • Negen kansen
  • Grappige muziek
  • Sommige vragen zijn interactief

Platform

Web browser

Indeling

» » The World's Easyest Game

Meer Informatie Over The World's Easyest Game

The World's Easyest Game is een verslavend quiz spel dat je gratis kan uitproberen op deze site. Dit spelletje is al 995,905 keer gespeeld en heeft een rating van 8.7 op 10 gekregen van 3094 mensen. Dit mooie puzzel game is ontwikkeld met Flash. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Als je het spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere quiz games en games zoals The Ultimate Quiz en DrawThis.io (Draw This)!

SHOW LESS

Instructies

How to play The World's Easyest Game

Gebruik je muis en toetsenbord om te spelen.

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om The World's Easyest Game te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om The World's Easyest Game te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl