SpeelSpelletjes.nl

Thunderbirds Are Go: Team Rush

3,549 512 delen

Thunderbirds Are Go: Team Rush is een fantastisch loop-spel gebaseerd op de beroemde kinderserie – Thunderbirds. Een slecht meesterbrein probeert de mensheid te domineren en het is jouw plicht hem te dwarsbomen en de wereld te redden! Om de wereld te redden moet je door een reeks zeer gedetailleerde omgevingen lopen, vijanden vernietigen, obstakels vermijden en objecten verzamelen tijdens je reis.

Je kan alle karakters van het Thunderbirds team bedienen en je kan zelfs een aantal van de iconische voertuigen van Thunderbirds besturen zoals Thunderbird 1 en 2. Reis rond de wereld en voltooi verschillende levels over de continenten. Baan je een weg naar de basis van het slechte meesterbrein en dwarsboom zijn plannen voor wereldbeheersing! Dit spel heeft het allemaal - fantastische graphics, leuke gameplay en een interessante verhaallijn. Bestuur de Thunderbirds vandaag en red de wereld!

Bediening van karakter

  • Linker- en rechterpijltje om links/rechts te bewegen
  • Pijltje omhoog om te springen
  • Pijltje omlaag om te glijden

Besturing van Voertuig

  • Linker- en rechterpijltje om te bewegen
  • Spatiebalk om speciaal wapen te gebruiken

Mobiele Apps

Get Thunderbirds Are Go: Team Rush on the App Store Get Thunderbirds Are Go: Team Rush on the Play Store

Indeling

» » Thunderbirds Are Go: Team Rush
Thunderbirds Are Go: Team Rush Video Walkthrough
Thunderbirds Are Go: Team Rush

Thunderbirds Are Go: Team Rush Walkthrough

Thunderbirds Are Go: Team Rush is een tof loop spel dat je gratis kan spelen op deze website, in je browser. Thunderbirds Are Go: Team Rush is gemaakt met WebGL. Op die manier draait het zonder problemen in alle moderne browsers, zonder installaties! Het spelletje is beschikbaar als een WebGL spel en als een app op je mobiele toestellen (Android en iOS). Thunderbirds Are Go: Team Rush is al gespeeld door 256,698 mensen en werd door 4060 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere loop games zoals Duck Life 4 en Duck Life!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)