SpeelSpelletjes.nl

Top Speed Muscle Car

1,179 153 delen

Heb je er ooit aan gedacht om een top racepiloot te worden en rond een circuit te scheuren in een schitterende auto? Nu kan je je dromen waar maken in het browser-spel Top Speed Muscle Car. Voordat je begint met racen, kan je kiezen uit vier verschillende wagens en hun kleur aanpassen. Je kan ook je rijstijl aanpassen en de prestatieparameters van de wagens aanpassen, bijvoorbeeld remmen en kracht van de motor.
SHOW MORE

Eens je voorbereid bent, kan je een meeslepend stadslandschap verkennen. Je kan door de stad rijden zonder limieten – geen voetgangers, geen verkeer en geen obstakels – rijd simpelweg op volle snelheid en oefen je rijvaardigheid. De stad is jouw gebied en je kan op de wegen of zelfs op zand rijden – heb jij genoeg vaardigheid?

Indeling

» » » Top Speed Muscle Car

Meer Informatie Over Top Speed Muscle Car

Top Speed Muscle Car is een verslavend slip spelletjes spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, in je browser. Dit spelletje is al gespeeld door 121,766 mensen en heeft een score van 8.8 / 10 gekregen van 1321 mensen. Top Speed Muscle Car is gemaakt met WebGL technologie. Op die manier werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Het spel kan je spelen in volledige scherm-modus om ten volle van het spel te genieten. Als je Top Speed Muscle Car leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere slip spelletjes en games zoals Speed Brazil en 4x4 Offroader!

SHOW LESS

Bediening van wagen

How to play Top Speed Muscle Car
  • WASD of pijltjestoetsen om te rijden
  • Spatiebalk voor handrem

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)