Top Speed Racing 3D

8.018
beoordelingen
9,0

Top Speed Racing 3D is een free-roaming auto spel waarin je kunt meedoen aan verschillende rij-uitdagingen om geld te verdienen. Drift, race, of parkoer door de stad in supercars. Koop verschillende upgrades en nieuwe voertuigen met je verdiensten!

Hoe te spelen

Voltooi evenementen

Zwerf door de stad in je auto en zoek evenementen om aan mee te doen. Je kunt in uitdagende evenementen rijden, van parkour tot driften. Als je een circuit met succes voltooit, verdien je geld.

Upgrade je auto

Dat geld kun je gebruiken om je voertuig volledig aan te passen, van het tunen van de prestaties in het upgrade menu, tot het volledig op de schop nemen van het uiterlijk en de camber van je auto. Je kunt bijvoorbeeld getinte ruiten, vinyl, en tal van andere esthetische aanpassingen toevoegen.

Nieuwe voertuigen kopen

Behalve upgraden is er ook een ontzagwekkende reeks krachtige motoren te koop, van gespierde 4x4 vrachtwagens tot hoog-octaan hot rods en supercars als de Bugatti Veyron. Blijf meedoen aan evenementen, en je zult ze zelf kunnen uitproberen!

Meer spellen zoals deze

Geniet je van racen en het zwerven door de straten van de stad in opgevoerde auto's? Kijk dan eens naar Drift Hunters en race door de straten om dollars te verdienen. Madalin Stuntcars 2 is een andere uitstekende free-roaming-titel. Blader door onze auto spelletjes voor een enorme selectie van 3D-auto- en race titels.

Kenmerken

  • Vrije rondzwervende gameplay
  • Volledig aanpasbare voertuigen
  • Diverse uitdagende evenementen
  • Grote selectie van automerken

Publicatiedatum

april 2021

Ontwikkelaar

Great Games heeft dit spel gemaakt.

Platform

webbrowser

Walkthrough

Besturing

  • Druk op de WASD of pijltjestoetsen om te rijden
  • Druk op de spatiebalk om een handrem te gebruiken
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie