SpeelSpelletjes.nl

Trollface Quest 2

6,553 995 delen embed

TrollFace is terug met TrollFace Quest 2, een zeer leuk en uitdaging point and click avonturenspel! Vind alle slim verborgen sleutelpunten en heb er interactie mee om naar het volgende niveau te geraken. Gevuld met rare karakters en nog vreemdere geluiden en situaties, heb jij wat nodig is om het einde van de epische quest van Trollface te halen of zal je gewoon geTROLLd worden?
SHOW MORE

Indeling

» » Trollface Quest 2

Meer Informatie Over Trollface Quest 2

Trollface Quest 2 is een tof point and click spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen op deze website, in je browser. Dit leuke puzzel game is gemaakt met Flash. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers! Dit spelletje is al 394,848 keer gespeeld en werd door 7530 mensen beoordeeld met score 8.7 / 10. Vond je het leuk om Trollface Quest 2 te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere point and click spelletjes en games zoals We Become What We Behold en RoBBiE!

SHOW LESS

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Trollface Quest 2 te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Trollface Quest 2.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Trollface Quest 2 te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl