SpeelSpelletjes.nl

Truck Loader

913 168 delen embed

Indeling

» » Truck Loader

Meer Informatie Over Truck Loader

Truck Loader is een tof monster truck spel. Speel het nu op deze site. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Op die manier draait het in alle moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Het is al gespeeld door 69,860 mensen en werd door 1068 mensen beoordeeld met score 8.4 / 10. Vond je het leuk om Truck Loader te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere monster truck games en games zoals Monster Truck Flip Jumps en Realistic Buggy Driver!

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Truck Loader te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Truck Loader te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl