SpeelSpelletjes.nl

Truck Loader 5

1,975 241 delen embed

In Truck Loader 5 moet je de vracht op de truck laden die klaar staat om te vertrekken!
SHOW MORE

Indeling

» » Truck Loader 5

Meer Informatie Over Truck Loader 5

Truck Loader 5 is een mooi monster truck spel dat je zonder kosten kan uitproberen op SpeelSpelletjes.nl. Het spel wordt ondersteund door Flash technologie. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Truck Loader 5 is al 204,081 keer gespeeld en werd door 2216 mensen beoordeeld met score 8.9 op 10. Als je het spel top vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere monster truck spelletjes en games zoals 3D Monster Truck: Icy Roads en Car Inspector: Truck!

SHOW LESS

Gebruik de pijltjestoetsen of A en D om met je truck te rijden. Linkermuisknop om de magneet te activeren.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Truck Loader 5 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Truck Loader 5 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl