SpeelSpelletjes.nl

Truck Toss

Indeling

» » Truck Toss

Meer Informatie Over Truck Toss

Truck Toss is een mooi auto spel. Je kan het spelen hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Truck Toss is gemaakt met Flash. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Dit spel is al gespeeld door 283,466 mensen en werd door 5543 mensen beoordeeld met score 8.7 op 10. Als je dit spel leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere auto games en games zoals 4x4 Offroader en Wheely 8!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Truck Toss te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Truck Toss te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl