SpeelSpelletjes.nl

Ultimate Mario Run

1,546 226 delen embed

Ultimate Mario Run is een fantastisch platform-spel gebaseerd op Mario dat zijn inspiratie vind in het originele Super Mario Brothers Nintendo spel. Je doet een race tegen de klok en tegen de enorme grote kanonskogel die je volgt - de kanonskogel eet alles op zijn pad inclusief het level waar je inzit - je moet blijven lopen om te vermijden dat je opgegeten wordt en om elk level te voltooien.
SHOW MORE

Je kan kiezen tussen een retro 2D pixelated Mario of het geüpdatete 3D Marie personage - er zijn 6 levels in totaal, waarvan elke een verschillende reeks obstakels en platformen heeft waar je over moet. De gewone mechanismen van de wereld van Mario zijn van toepassing – je moet munten verzamelen en op vijanden springen om ze te doden. Kijk naar de blokken met vraagtekens en sla ze open om verschillende power-ups te verzamelen. Spring voorzichtig en zorg ervoor dat je voor de kanonskogel blijft! Kan jij elk level voltooien en Mario in veiligheid brengen?

Ontwikkelaar

Ultimate Mario Run is ontwikkeld door Clarus Games.

Indeling

» » Ultimate Mario Run

Meer Informatie Over Ultimate Mario Run

Ultimate Mario Run is een mooi mario spelletjes spel dat je zonder kosten kan spelen hier op Speel Spelletjes. Het spel is al gespeeld door 281,119 mensen en heeft score 8.7 op 10 gekregen van 1746 mensen. Ultimate Mario Run is ontwikkeld met Flash technologie. Op die manier werkt het in alle moderne browsers, zonder installaties! Vond je het leuk om dit arcade spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere mario spelletjes en games zoals Minecraft Super Mario Edition en Jelly Mario Bros!

SHOW LESS

Bediening

How to play Ultimate Mario Run
  • Linker- en rechterpijltje om te bewegen
  • Pijltje omhoog om te springen

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Ultimate Mario Run te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Ultimate Mario Run.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Ultimate Mario Run te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl