SpeelSpelletjes.nl

Unfair Mario

1,167 291 delen embed

Nooit is een spel zo frustrerend geweest, en toch zo verslavend, als dit spel. Unfair Mario neemt de avonturen van iedereen zijn favoriete loodgieter en tovert ze om tot een wereld vol verrassingen, plotse valstrikken en tal van andere onverwachte onmiddellijke doodsoorzaken. Je zal verscheurd worden door de keuze van je toetsenbord kapot te slagen of toch te proberen dat einddoel te halen, dat zo dichtbij is. Je hebt onbeperkte levens, omdat je elk daarvan zal nodig hebben. In Unfair Mario is niets nog wat het lijkt... Vind de eindvlag terwijl je de verborgen valstrikken vermijdt. Veel plezier (?) met de oneerlijke versie van de klassieke mario platformer.
SHOW MORE

Kenmerken

  • Graphics met de stijl van Classic Super Mario World
  • Enorm uitdagende spelervaring, in tegenstelling tot elk ander Mario spel
  • Simpele bediening

Platformen

Unfair Mario is enkel beschikbaar via een webbrowser met de Flash plugin.

Indeling

» » » Unfair Mario

Meer Informatie Over Unfair Mario

Unfair Mario is een mooi mario spel dat je gratis kan spelen op deze website. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers! Unfair Mario is al gespeeld door 166,279 mensen en werd door 1458 mensen beoordeeld met score 8.0 / 10. Als je Unfair Mario leuk vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere mario games en games zoals 1985 en Super Mario Bros. Balloon Trip!

SHOW LESS

Bediening

How to play Unfair Mario

Gebruik de pijltjestoetsen om Mario te besturen.

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Unfair Mario te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Unfair Mario te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl