SpeelSpelletjes.nl

UNO Online

Door deze online versie van UNO, kan je je favoriet kaartspel nu overal spelen. Zoals je wel weet is het doel om al je kaarten als eerste kwijt te raken. Als je nog maar één kaart over hebt, mag je niet vergeten op de UNO knop te duwen! UNO is een geregistreerd handelsmerk van Mattel. Als je de online versie leuk vindt, vergeet dan niet het echte kaartspel te kopen.
SHOW MORE

Speldoelstellingen

UNO wordt gespeeld in drie ronden. Probeer om je van alle kaarten in je hand te ontdoen vóór je tegenstanders. Als het jouw beurt is, probeer dan een kaart overeenkomstig met de laatste kaart op de aflegstapel te leggen, hetzij overeenkomstig in nummer, kleur of symbool.

Pass knop

Als je de kaart die je gekregen hebt bij het gebruiken van de Draw Card knop niet wilt afleggen, kunt je op de pass knop drukken om je beurt te beëindigen zonder een kaart te spelen.

Draw Card knop

Als je geen passende kaart hebt, moet je een kaart trekken uit de trekstapel. Als de kaart die je trok direct gespeeld kan worden, kan je dat in dezelfde ronde doen. Anders is het de beurt aan de volgende speler.

Uno knop

Als je nog maar één kaart hebt moet je op de UNO knop drukken. Als je dit niet doet, moet je 2 kaarten van de trekstapel trekken.

Indeling

» » UNO Online

Meer Informatie Over UNO Online

UNO Online is een leuk kaart spel. Je kan het spelen op deze website. Dit superleuke behendigheid game is ontwikkeld met Flash technologie. Zo werkt het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Het is al 7,142,691 keer gespeeld en werd door 31219 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Vond je het leuk om dit behendigheid spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere kaart games en games zoals Solitr en Club Manager 2019!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)