UNO Online

58.719
beoordelingen
8,7
Met deze online versie van het populaire kaartspel UNO weet je zeker dat je je favoriete kaartspel kan spelen waar en wanneer je maar wilt! Zoals je weet is het doel om al je kaarten kwijt te raken voordat je tegenstanders je te snel af zijn. Zorg dat je niet vergeet om op de UNO knop te klikken als je nog maar één kaart over hebt! UNO is een geregistreerd handelsmerk van Mattel. Vergeet niet om het fysieke spel te kopen als je deze online versie leuk vindt!

Ontwikkelaar

UNO is ontwikkeld door Merle Robbins, en is nu eigendom van Mattel.

Platform

Web browser

Releasedatum

UNO is ontworpen in 1971. Deze online versie bestaat sinds 2009.

Features

  • Leuk UNO spel om de tijd door te brengen of jezelf te vermaken
  • Speel tegen twee of meer andere spelers bestuurd door de computer
  • Je kan meerdere rondes spelen binnen de tijdslimiet

Tip

Klik om het volume icoontje rechts onderaan om het geluid aan te zetten.

Versie

Je kan de legacy versie van voor deze update hier spelen.

Speldoel

UNO wordt gespeeld in drie rondes. Probeer om alle kaarten in je hand kwijt te raken voordat dit je tegenstanders is gelukt. Wanneer het jouw beurt is leg je een kaart op die overeenkomt met de kaart op de weggooistapel. De kaart kan zowel overeenkomen qua cijfer, kleur, of symbool.

Walkthrough

‘Pass’ knop

Als je de kaart die je hebt getrokken met de ‘draw card’ (trek kaart) knop niet wil spelen kan je de ‘pass’ (overslaan) knop gebruiken om je beurt te beëindigen zonder een kaart te spelen.

Kaart trekken

Als je geen overeenkomende kaart hebt moet je een kaart pakken van de stapel. Als de kaart die je oppakt wel overeenkomt, mag je deze gelijk in dezelfde beurt uitspelen. Zo niet, dan is de volgende speler aan de beurt.

UNO knop

Als je nog mar één kaart over hebt moet je op de UNO knop klikken. Als je dit vergeet moet je weer twee nieuwe kaarten pakken van de stapel.

Voor de volledige regels van het spel kan je ook op de Wikipedia pagina kijken.

Minder Tonen