SpeelSpelletjes.nl

Uphill Rush 7

3,924 435 delen embed

Uphill Rush 7 is de nieuwste toevoeging aan de Uphill Rush serie. Kies een voertuig en voltooi elk van de leuke en uitdagende circuits. Deze editie vindt plaats in een Waterpark, dat je kan bezoeken tijdens de dag of 's nachts (met mooie lichten). Scheur met een indrukwekkende snelheid over de wegen, maar zorg ervoor dat je er niet uitvliegt! Verzamel munten die je kan uitgeven aan nieuwe badpakken, of accessoires, zoals een opblaaskrokodil, een jetski, of zelfs een dolfijn. Je begint in gemakkelijke modus, maar je kan gaandeweg normale en moeilijke modus ontgrendelen.
SHOW MORE

Indeling

» » Uphill Rush 7

Meer Informatie Over Uphill Rush 7

Uphill Rush 7 is een leuk motor spel dat je gratis kan uitproberen hier op Speel Spelletjes. Uphill Rush 7 gebruikt HTML5. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Dit spelletje is al 359,477 keer gespeeld en werd door 4343 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Als je dit race spel top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere motor games en games zoals Dragon Vice City en Moto X3M 5: Pool Party!

SHOW LESS

Gebruik pijltje omhoog om te versnellen, pijltje omlaag om terug te keren, linker- en rechterpijltje om te balanceren, en spatiebalk om te springen / te stunten.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)