SpeelSpelletjes.nl

Uphill Rush 7

Uphill Rush 7 is de nieuwste toevoeging aan de Uphill Rush serie. Kies een voertuig en voltooi elk van de leuke en uitdagende circuits. Deze editie vindt plaats in een Waterpark, dat je kan bezoeken tijdens de dag of 's nachts (met mooie lichten). Scheur met een indrukwekkende snelheid over de wegen, maar zorg ervoor dat je er niet uitvliegt! Verzamel munten die je kan uitgeven aan nieuwe badpakken, of accessoires, zoals een opblaaskrokodil, een jetski, of zelfs een dolfijn. Je begint in gemakkelijke modus, maar je kan gaandeweg normale en moeilijke modus ontgrendelen.
SHOW MORE

Indeling

» » Uphill Rush 7

Meer Informatie Over Uphill Rush 7

Uphill Rush 7 is een leuk motor spelletjes spel dat je kan spelen op deze website. Uphill Rush 7 wordt ondersteund door HTML5. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Dit spelletje kan in full-screen gespeeld worden . Uphill Rush 7 is al gespeeld door 436,872 mensen en heeft een score van 9.0 / 10 gekregen van 4758 mensen. Als je dit race spel leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere motor spelletjes en games zoals Road Rash en Moto X3M 5: Pool Party!

SHOW LESS

Gebruik pijltje omhoog om te versnellen, pijltje omlaag om terug te keren, linker- en rechterpijltje om te balanceren, en spatiebalk om te springen / te stunten.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)