SpeelSpelletjes.nl

Vex icon

Vex

9.0 - 32225 stemmen
walkthrough
Facebook Share spring  -  platform  -  stick

Vex is een fijn platform overleef spel. Het heeft vervolgen Vex 2 en Vex 3 als je meer stickman-plezier wilt!

Ontwikkelaar

Vex is ontwikkeld door Amazing Adam.

Get Vex on the Play Store
IN DEZELFDE SERIE:    Vex 3  -  Vex 2
Voeg Vex toe aan je website / blog
Voeg Vex toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Vex Video Walkthrough
Vex

Vex Walkthrough

Vex is een leuk platform spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site, in je browser. Dit spel is al gespeeld door 2,992,638 mensen en heeft een rating van 9.0 / 10 gekregen van 32107 mensen. Dit amusante actie game is ontwikkeld met Flash. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder installaties! Als je Vex leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere platform games zoals Trap Adventure 2 en Rocking Sky Trip!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Vex te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Vex te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl