SpeelSpelletjes.nl

Vex 2 is een opwindend platform-spel dat jouw vaardigheden en reacties test. In dit spel moet je springen, klimmen en schuiven met je toetsenbord in deze funky platformer met een simpel maar stijlvol uitzicht.
SHOW MORE

Als je een gemakkelijk te spelen platform)spel in je browser wilt spelen, is het zeer verslavende Vex 2 de perfecte keuze! Deze snelle, jumping-based thriller doet denken aan baanbrekende spellen zoals Sonic en Super Mario. Terwijl je je stickmannetje controleert, zal je een aantal sprongen, glijbanen en technieken moeten gebruiken om elk niveau uit te spelen en de verschillende obstakels te ontwijken.

Dit spel breidt uit vanaf de basisformule van springen over obstakels en introduceert leuke technieken zoals muurspringen, glijden en hangen aan de muur. Timing is van alle belang en je moet een combinatie van snelle vingers, perfect getimede sprongen en manoeuvres gebruiken om de obstakels te vermijden. Het plezier stopt hier echter niet; op verschillende punten doorheen het niveau kan je verschillende schakelknoppen activeren die de spelomgeving beïnvloeden, zoals een anti-zwaartekracht schakelknop die je sprongen hoger maakt!

Tenslotte, als je een creatieve kant hebt, geeft Vex 2 je de optie van een level builder wat je toelaat jouw eigen duivelse creaties openbaar te maken. Vex 2 is echt een fantastisch spel en een snelle 5 minuten durende stoot kan gemakkelijk een 2 uur durende marathon worden!

UPDATE: Vex 3 is nu beschikbaar!

Kenmerken

  • Meerdere niveaus met variërende spelervaring en obstakels
  • Checkpunten in het midden van het niveau om niet elk niveau helemaal opnieuw te moeten spelen
  • Simpele bediening voor een comfortabele spelervaring

Platform

Dit spel is een op Flash gebaseerd web-browser spel beschikbaar op elke populaire browser die de flash plugin heeft geïnstalleerd zoals Internet Explorer, Firefox, en Chrome.

Indeling

» » Vex 2

Meer Informatie Over Vex 2

Vex 2 is een mooi platform spelletjes spel dat je kan spelen op deze website, direct in je browser. Dit spel is al 3,984,858 keer gespeeld en werd door 22699 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Dit amusante actie game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in moderne browsers, zonder downloads! Als je het spel leuk vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Crazy Roll 3D en Kugeln.io!

SHOW LESS

Ontwikkelaar

How to play Vex 2

Gecreëerd door de browser spel ontwikkelaar Amazing Adam die ook het Vex voorloper heeft gemaakt en het laatste gedeelte, Vex 3.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Vex 2 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Vex 2 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl