134.377
beoordelingen
9,1
Vex 3 is het derde platformspel in de Vex-serie. De game zit vol met wendingen, met een labyrint van dodelijke apparaten en vallen om op elk niveau te navigeren. Vermijd de draaiende bladen, spikes en valstrikken om je weg te vinden naar de volgende act!

Hoe moet je Vex 3 spelen?

Om Vex 3 te spelen en verder te komen, moet je het einde van elke act bereiken. Dat betekent het vermijden van de dodelijke vallen en apparaten die over elk niveau zijn verspreid. Wanneer je het slachtoffer wordt van een van deze dodelijke constructies, word je teruggestuurd naar het dichtstbijzijnde controlepunt. Vanaf daar moet je erachter komen hoe je het obstakel kunt overwinnen

Vex 3 Handelingen

Er zijn 10 reguliere acts om doorheen te werken. Zoals je je kunt voorstellen, wordt het lastiger. Het labyrint wordt complexer en vallen uitdagender. Als je een vastberaden gamer bent, zijn er ook 9 challenge-acts. Hiermee verdien je een welverdiende "Hardcore" trofee.

Trofeeën

Als het niet genoeg is om het level levend te maken, zijn er meer prestaties om je een voldaan gevoel te geven. Je kunt coole trofeeën verdienen voor het perfect voltooien van een act zonder dood te gaan of te veel te sterven. Dan zijn er de Hardcore-prestaties. Deze prestaties omvatten verborgen sterren verspreid over elk niveau, evenals de extra 9 uitdagingsacts.

De Vex-serie

Vex is een van de meest populaire stickman-puzzelspellen. De mechanica van de Vex-serie doet denken aan de notoir moeilijke N-game serie, die in 2004 is ontstaan.

De originele Vex was een Flash-game die in 2013 werd uitgebracht. Vex 4 is de nieuwste toevoeging aan de Vex-gameserie, en Vex 5 wordt in de toekomst verwacht.

Stickman Games

Er zijn meer stickman-spellen, waarvan er vele overlevings- en puzzelelementen bevatten, zoals Vex 3.

Swingin 2 - overwin dodelijke obstakels terwijl je door de lucht slingert.

Stick Running - ren eindeloos als een stickman en vermijd de obstakels.

Kenmerken

  • Uitdagende maar verslavende gameplay
  • Een reeks puzzels om doorheen te navigeren
  • Bonusniveaus en prestaties voor uw voortgang
  • 10 standaardlevels en 9 extra uitdagingsacts

Ontwikkelaar

Vex 3 is een game van Amazing Adam, net als zijn voorgangers Vex en Vex 2 en het geweldige vervolg, Vex 4 .

Datum van publicatie

Augustus 2014

Walkthrough

Spelinstructies

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Spring heen en weer om de muren te beklimmen. Speel nieuwe acties door op hun act block te staan en op de pijltjestoets omlaag te drukken. Paarse blokken zijn zwak, zodat ze zullen vallen als je er op stapt. Oranje blokken zijn super bouncy en zijn geweldig als je hoog in de lucht wilt springen! Het spel bevat veel checkpoints, zodat je altijd vanaf de laatste checkpoint kunt beginnen wanneer je sterft.
Advertentie
Minder Tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie