SpeelSpelletjes.nl

Ons stokmannetje is terug voor meer plezier en avontuur! Vex 3 heeft 10 gemakkelijke levels en 9 moeilijkere. Kan jij ze allemaal voltooien?
UPDATE: Dit is de nieuwe HTML 5 versie van Vex 3. Als je de oude (Flash) versie wilt blijven spelen, klik dan hier.
SHOW MORE

Indeling

» » Vex 3

Meer Informatie Over Vex 3

Vex 3 is een mooi platform spel. Probeer het op deze website. Het is al gespeeld door 9,817,498 mensen en werd door 71650 mensen beoordeeld met score 9.0 op 10. Vex 3 is ontwikkeld met HTML5. Zo werkt het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Vond je het leuk om Vex 3 te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere platform games en games zoals Short Ride en circloO 2!

SHOW LESS

Spelinstructies

How to play Vex 3

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Spring heen en weer om de muren te beklimmen. Speel nieuwe acties door op hun act block te staan en op de pijltjestoets omlaag te drukken. Paarse blokken zijn zwak, zodat ze zullen vallen als je er op stapt. Oranje blokken zijn super bouncy en zijn geweldig als je hoog in de lucht wilt springen! Het spel bevat veel checkpoints, zodat je altijd vanaf de laatste checkpoint kunt beginnen wanneer je sterft.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)