SpeelSpelletjes.nl

Ons stokmannetje is terug voor meer plezier en avontuur! Vex 3 heeft 10 gemakkelijke levels en 9 moeilijkere. Kan jij ze allemaal voltooien?
UPDATE: Dit is de nieuwe HTML 5 versie van Vex 3. Als je de oude (Flash) versie wilt blijven spelen, klik dan hier.
SHOW MORE

Indeling

» » Vex 3

Meer Informatie Over Vex 3

Vex 3 is een mooi platform spelletjes spel. Speel het nu op deze website, in je browser. Het spel is al gespeeld door 10,001,606 mensen en werd door 72814 mensen beoordeeld met score 9.0 / 10. Het spel is ontwikkeld door Amazing Adam. Vex 3 wordt ondersteund door HTML5. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers! Je kan het spel in fullscreen spelen. Als je het spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Jet Rush en Kugeln.io!

SHOW LESS

Spelinstructies

How to play Vex 3

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Spring heen en weer om de muren te beklimmen. Speel nieuwe acties door op hun act block te staan en op de pijltjestoets omlaag te drukken. Paarse blokken zijn zwak, zodat ze zullen vallen als je er op stapt. Oranje blokken zijn super bouncy en zijn geweldig als je hoog in de lucht wilt springen! Het spel bevat veel checkpoints, zodat je altijd vanaf de laatste checkpoint kunt beginnen wanneer je sterft.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)