13.412
beoordelingen
8,9

Vex 6 is het zesde platformspel in de Vex-serie. Er zijn verschillende nieuwe functies en uitdagingen in Vex 6. Zoals gewoonlijk navigeer je door een reeks lastige vallen en obstakels om het einde van elk level te bereiken!

Hoe Vex 6 te spelen

Overleef de dodelijke vallen

Net als de vorige Vex-games, zul je herhaaldelijk worden gesneden, geslagen en onthoofd door verschillende dodelijke constructies. De enige manier om beter te worden en het aantal doden te minimaliseren, is door te blijven spelen totdat je de techniek onder de knie hebt en de timing perfect kent.

Verdien bonussen voor behendig spelen

Er zijn verschillende bonussen ingebouwd in Vex 6. Elk niveau heeft 3 doelstellingen, waaronder het maken van een bepaald aantal munten en het voltooien van het level zonder dood te gaan. Er is ook een dagelijkse bonusfase met verschillende kamers en dagelijkse taken om te ontmoeten.

Upgrade je Vex-man

Je kunt je kostbare Vex-munten en bonussterren gebruiken om funky nieuwe skins voor je Vex-personage te kopen. Er is een reeks fantastische kostuums van verschillende zeldzaamheid om te ontgrendelen in de skins-winkel.

Meer spellen zoals deze

Als je van puzzelende platformgames zoals Vex houdt, bekijk dan eens Fireboy and Watergirl 6, of eerdere titels in de Vex-serie. Er zijn nog veel meer actievolle games in onze platformspellen sectie.

Functies

  • Overleef lastige vallen en obstakels
  • Ontgrendel nieuwe skins voor je personage
  • Dagelijkse uitdagingen en bonusniveau
  • Speel gratis op volledig scherm

Datum van publicatie

oktober 2021

Ontwikkelaar

Amazing Adam heeft dit spel ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Bedieningselementen

  • AD of pijl links/rechts om te bewegen
  • W of pijltje omhoog om te springen
  • S of pijl omlaag om te hurken (een handeling in te voeren)
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie