SpeelSpelletjes.nl

WarClicks

WarClicks geeft een militair getint kantje aan het traditionele passief klik-spel en brengt een nieuwe dimensie voor dit specifieke genre. Je controleert een leger, en het is je plicht om troepen te trainen en upgrades te kopen om je mannen klaar te maken voor het gevecht. Beginnend met de basis-soldaat, moet je klikken om eenheden te trainen en kracht te genereren. Deze kracht kan gebruikt worden om upgrades en nieuwe eenheden te kopen - onder de upgrades zijn verhoogde krachtproductie, en de gave om automatisch eenheden te kopen.
SHOW MORE

Hoe meer je produceert, hoe hoger de productiebonus wordt, dit laat je toe om de sterkte van je leger sneller te vergroten. Naast de standaard productie-modus kan je je troepen ook het slagveld opsturen om doelstellingen en beloningen vrij te spelen - deze beloningen kunnen gebruikt worden om je leger verder te upgraden. WarClicks is een van de meest populaire beschikbare militaire klik-spellen en dat is niet voor niets!

Ontwikkelaar

WarClicks is ontwikkeld door Gamex Studio.

Indeling

» WarClicks

Meer Informatie Over WarClicks

WarClicks is een leuk klik spel. Speel het nu op deze site. WarClicks is al gespeeld door 132,832 mensen en heeft een rating van 8.8 / 10 gekregen van 971 mensen. Het spel gebruikt HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen in de meeste moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om WarClicks te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere klik games en games zoals Bullet Force en Doge Miner 2!

SHOW LESS

Bediening

How to play WarClicks

Gebruik de linkermuisknop om te klikken en upgrades te kopen in de menu's

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)