SpeelSpelletjes.nl

Whack the Cheater

2,325 517 delen embed

Whack the Cheater is alweer een leuk mep-spel. Deze keer moet je de vrouw helpen die werd bedrogen door haar echtgenoot. Gebruik je muis om de bedriegers op 12 manieren te meppen!
SHOW MORE

Indeling

» Whack the Cheater

Meer Informatie Over Whack the Cheater

Whack the Cheater is een mooi actie spel. Je kan het spelen op deze website. Dit spelletje is al 254,325 keer gespeeld en werd door 2836 mensen beoordeeld met score 8.2 op 10. Dit fun actie game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier kan je het spelen in de meeste moderne browsers! Als je Whack the Cheater top vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere actie spelletjes en games zoals Whack Your Ex en Whack Your Boss!

SHOW LESS

Gebruik je muis om te spelen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Whack the Cheater te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Whack the Cheater te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl