Whack the Thief
Whack the Thief is helaas niet beschikbaar op jouw platform. Alle onderstaande spelletjes zijn wel beschikbaar, dus kies er een en start met spelen!

Whack the Thief

Zorg dat de inbreker niet binnendringt in je slaapkamer!

Terwijl je rustig spelletjes zit te spelen, wordt je brutaal gestoord door een zogenaamde dief - hoe reageer jij en hoe verdedig je je huis? Whack the Thief laat je je defensieve vaardigheden testen en de inbreker dwarsbomen op een aantal hilarische en wrede manieren. Als je gevoelig bent of niet houdt van geweld, dan is dit spel niet voor jou bestemd! Het is echt zonder grenzen en het kind dat je bestuur weet echt hoe hij pijn moet veroorzaken!

Terwijl de dief binnenkomt in je kamer kan je een reeks verschillende gereedschappen en potentiële wapens selecteren en dan kijken naar de scene waarin je de indringer aftroeft. Misschien gebruik je de tennisraket die op de stoel ligt? Misschien de zak die aan de haard hangt? Misschien loop je gewoon weg via een zijdeur? De keuze is aan jou, en je kan het level opnieuw spelen om elk verschillend einde uit te proberen. Na het spelen van dit spel zal je je zeker veiliger voelen in je huis!

Kenmerken

  • Mooie graphics en leuke muziek
  • Simpele bediening met je muis
  • Leuke reeks uitkomsten en scenes

Platform

Dit spel is enkel beschikbaar als een flash based web-browser spel op elke populaire browser die de Flash plug-in geïnstalleerd heeft zoals Google Chrome en Firefox.

Ontwikkelaar

Whack the Thief is gemaakt door Brutal Studio, die verantwoordelijk zijn voor een grote catalogus browser-spellen zoals Punch The Trump, Whack Your Ex, en Whack The Creeps.
3>Instructies Sla de dief die je huis probeert te overvallen! Gebruik je muis om dit spel te spelen.