Whack Your Boss
Store LogoStore Logo
Whack Your Boss

Whack Your Boss

STOMP JE BAAS. SLA HEM, SLA HEM GEWOON ZO HARD ALS JE KAN. Of, anders, whack your ex.

We zijn er zeker van dat veel mensen de nood hebben gevoeld om hun baas recht in zijn gezicht te slaan en te zorgen dat hij tegen de grond gaat. Jammer genoeg mag dat in het algemeen niet en vlieg je ervoor in de gevangenis! Whack Your Boss laat je echter toe je fantasieën te beleven en het licht uit de ogen van een digitaal opgemaakte baas te slagen!

Dit gewelddadige browser spel laat je toe een aantal ijzingwekkende en hilarische aanvallen uit te voeren op je baas! Klik simpelweg op verschillende objecten in jouw kantoor en kijk toe terwijl je korte metten maakt met je manager op verschillende manieren. Misschien kan je je blote handen gebruiken? Misschien de nietmachine? Waarom niet het scherm van je PC? De keuze is aan jou! Je kan het spel herstarten en alle verschillende methodes van vernietiging bekijken zo veel je wil!

Bediening

Linkermuisknop om een object te kiezen.

Walkthrough Video

playstoreappstore

Indeling

Whack Your Boss
Whack Your Boss is een mooi actie spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site. Het is al 1,585,657 keer gespeeld en heeft een rating van 9.2 / 10 gekregen van 10506 mensen. Het spel is gemaakt met Flash technologie. Zo kan je het spelen zonder problemen in de meeste moderne browsers , zonder installaties! Whack Your Boss is beschikbaar als een Flash spel en als een Android game en als een iOS game. Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere actie spelletjes en games zoals Whack Your Ex en Whack Your Computer!