SpeelSpelletjes.nl

Whack Your Boss

7,235 646 delen embed

STOMP JE BAAS. SLA HEM, SLA HEM GEWOON ZO HARD ALS JE KAN. Of, anders, whack your ex.
SHOW MORE

We zijn er zeker van dat veel mensen de nood hebben gevoeld om hun baas recht in zijn gezicht te slaan en te zorgen dat hij tegen de grond gaat. Jammer genoeg mag dat in het algemeen niet en vlieg je ervoor in de gevangenis! Whack Your Boss laat je echter toe je fantasieën te beleven en het licht uit de ogen van een digitaal opgemaakte baas te slagen!

Dit gewelddadige browser spel laat je toe een aantal ijzingwekkende en hilarische aanvallen uit te voeren op je baas! Klik simpelweg op verschillende objecten in jouw kantoor en kijk toe terwijl je korte metten maakt met je manager op verschillende manieren. Misschien kan je je blote handen gebruiken? Misschien de nietmachine? Waarom niet het scherm van je PC? De keuze is aan jou! Je kan het spel herstarten en alle verschillende methodes van vernietiging bekijken zo veel je wil!

Mobiele Apps

Get Whack Your Boss on the App Store Get Whack Your Boss on the Play Store

Indeling

» Whack Your Boss

Meer Informatie Over Whack Your Boss

Whack Your Boss is een tof actie spel dat je gratis kan spelen hier op Speel Spelletjes, in je browser. Het spel is gemaakt met Flash. Op die manier kan je het spelen in alle moderne browsers! Whack Your Boss is beschikbaar als een Flash spel en als een spel dat je kan installeren op je phone en op je tablet. Dit spel is al 1,187,196 keer gespeeld en werd door 7866 mensen beoordeeld met score 9.2 op 10. Als je dit spel leuk vond, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere actie spelletjes en games zoals Whack Your Ex en Whack Your Computer!

SHOW LESS

Bediening

How to play Whack Your Boss

Linkermuisknop om een object te kiezen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Whack Your Boss te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Whack Your Boss te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl