SpeelSpelletjes.nl

Whack Your Ex

9,569 1,002 delen embed

Whack Your Ex is een uitlaat voor al jouw boosheid en frustratie. Sla en beledig je ex zo veel als je wil. Gebruik de items die beschikbaar zijn aan de onderkant van de cartoon als wapens. In dit spel kan je je ex-boyfriend of ex-girlfriend slaan met een lange reeks brutale methodes... Je kan ook jouw computerslaan, of jouw baas...
SHOW MORE

Ontwikkelaar

Dit spel is ontwikkeld door Doodie.

Indeling

» Whack Your Ex

Meer Informatie Over Whack Your Ex

Whack Your Ex is een mooi actie spel dat je kan spelen op deze site, direct in je browser. Whack Your Ex gebruikt Flash. Zo kan je het spelen in de meeste moderne browsers! Dit spelletje is al 1,141,036 keer gespeeld en heeft een score van 9.1 / 10 gekregen van 10453 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere actie spelletjes en games zoals Whack Your Boss en Whack Your Computer!

SHOW LESS

Spelbediening

How to play Whack Your Ex

Gebruik je muis om Whack Your Ex te spelen.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Whack Your Ex te spelen!
Click the Lock icon and change Block to Allow to play Whack Your Ex.

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Klik 'Altijd toestaan' om Whack Your Ex te spelen!

If you don't see the Flash option above, you can still enable Flash as follows:
  1. Open a new tab and go to
  2. Change Block (default) to Allow in the Flash section
  3. Reload the page

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl