SpeelSpelletjes.nl

Wheely 7 icon

Wheely 7

9.2 - 10486 stemmen
walkthrough

Na zijn sprookjesachtige expeditie in Wheely 6, is onze vriend terug voor meer opwindende point en click avonturen. Deze keer gaat hij erop uit als detective, en reist hij rond de wereld. Veel succes in Wheely 7!
UPDATE:Wheely 8 is nu beschikbaar! Als je hield van dit spel, probeer dit dan zeker ook.

Bediening

Gebruik je muis om interactie te hebben met objecten zoals knoppen en hendels om je een weg te banen naar het einde van elk niveau.

Get Wheely 7 on the Play Store
IN DEZELFDE SERIE:    Wheely 8  -  Wheely 6  -  Wheely 5  -  Wheely 4  -  Wheely 3  -  Wheely 2  -  Wheely
Voeg Wheely 7 toe aan je website / blog
Voeg Wheely 7 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Wheely 7 Video Walkthrough
Wheely 7

Wheely 7 Walkthrough

Wheely 7 is een tof detective spel dat je gratis kan spelen op deze site. Het spel is al gespeeld door 500,497 mensen en heeft score 9.3 / 10 gekregen van 10365 mensen. Dit verslavende avontuur game wordt ondersteund door Flash technologie. Op die manier draait het zonder problemen in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Als je Wheely 7 leuk vond, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere detective games, bijvoorbeeld naar Medieval Shorts 3 en Vortex Point 6!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wheely 7 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Wheely 7 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl