SpeelSpelletjes.nl

Na zijn sprookjesachtige expeditie in Wheely 6, is onze vriend terug voor meer opwindende point en click avonturen. Deze keer gaat hij erop uit als detective, en reist hij rond de wereld. Veel succes in Wheely 7!
UPDATE:Wheely 8 is nu beschikbaar! Als je hield van dit spel, probeer dit dan zeker ook.
SHOW MORE

Mobiele Apps

Get Wheely 7 on the Play Store

Indeling

» » Wheely 7

Meer Informatie Over Wheely 7

Wheely 7 is een verslavend point and click spelletjes spel dat je kan uitproberen op deze site, direct in je browser. Dit spel is al gespeeld door 813,722 mensen en heeft score 9.2 op 10 gekregen van 12835 mensen. Wheely 7 is ontwikkeld door Pegas Games. Wheely 7 is ontwikkeld met HTML5. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers, zonder installaties! Je kan dit spel in full-screen spelen met 1 simpele klik. Je kan dit spel niet alleen online spelen, maar je kan ook de app downloaden voor Android GSMs en tablets. Als je Wheely 7 top vindt, dan moet je ook een kijkje nemen naar onze andere point and click spelletjes en games zoals The Evolution of Trust en Snail Bob 6!

SHOW LESS

Bediening

How to play Wheely 7

Gebruik je muis om interactie te hebben met objecten zoals knoppen en hendels om je een weg te banen naar het einde van elk niveau.

Meer games in deze serie

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)