SpeelSpelletjes.nl

Wheely 8 icon

Wheely 8

9.1 - 8438 stemmen
walkthrough

Wheely en zijn liefje Jolie gingen op een picnic. Ze hadden een fijne tijd, tot er iets onverwacht gebeurde! Een UFO landt, één van de aliens heeft een onderdeel nodig om terug naar de ruimte te vliegen.. In Wheely 8 moet je hem helpen bij het vinden daarvan om zijn geliefde Jolie terug te krijgen! Veel plezier met die vervolg van Wheely 7!

Ontwikkelaar

Wheely 8 is ontwikkeld door Pegas Games.

Platform

Dit is een flash spel, maar een geüpdatete HTML5 versie is momenteel in ontwikkeling!

Bediening

Gebruik je muiswiel om dingen zoals knoppen en hendels te bedienen om tot de finishlijn van elk niveau te geraken.

IN DEZELFDE SERIE:    Wheely 7  -  Wheely 6  -  Wheely 5  -  Wheely 4  -  Wheely 3  -  Wheely 2  -  Wheely
Voeg Wheely 8 toe aan je website / blog
Voeg Wheely 8 toe aan je website / blog                                  x - close

Opgelet: dit moet gebruikt worden als HTML code. Als je niet weet hoe dit moet, contacteer ons dan en we zullen hierbij helpen!

Website / Blog

Tumblr

 

Wheely 8 Video Walkthrough
Wheely 8

Wheely 8 Walkthrough

Wheely 8 is een verslavend point and click spel. Speel het nu op deze website. Dit leuke avontuur game wordt ondersteund door Flash. Zo draait het in de meeste moderne browsers, zonder dat je iets moet installeren! Wheely 8 is al 386,368 keer gespeeld en werd door 8400 mensen beoordeeld met score 9.1 / 10. Vond je het leuk om Wheely 8 te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere point and click games zoals Hunter and Props en Five Nights at Freddy's: Sister Location!

Home | Over Ons | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2018 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wheely 8 te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Wheely 8 te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl