143.549
beoordelingen
9,1

Neem het op tegen de kerstman in Winter Clash 3D! Winter Clash 3D is een strijd met een kerstthema uit de Clash 3D-serie. Je staat aan de kant van de kerstman tegen de boze elfen. Dit is weer een geweldige titel uit de spannende Clash 3D-serie en brengt je meer first-person shooter-chaos en actie.

Deze game heeft overeenkomsten met zowel Farm Clash 3D als Subway Clash 3D, maar dit actiespel heeft een leuk winterthema. Jingle Bells speelt op de achtergrond en je kunt ook een kerstboom en cadeautjes zien. Blijf in beweging en gebruik de verschillende objecten als dekking om te voorkomen dat je wordt neergeschoten.

Op de kaart met de titel "Docks" vecht je over een havengebied, compleet met water om in te zwemmen. Elke speler is uitgerust met een dodelijk sluipschuttersgeweer dat een one-shot kill is als je een headshot maakt. Probeer no-scopes voor elkaar te krijgen of gebruik de scope om in te zoomen voor een voorzichtige snipe.

Van alle online Clash 3D-games is deze uitstekend geschikt voor de winter en Kerstmis. Vergeet niet dat je je personage kunt upgraden om hun wapenschade, nauwkeurigheid en gezondheid te vergroten - dit zal je overlevingskansen verbeteren. Tijdens het spelen kun je ook gouden wapenwraps en verschillende hoofdkostuums voor je personage ontgrendelen.

Veel plezier met het proberen om de kwaadaardige elven in Winter Clash 3D neer te halen!

Publicatiedatum

December 2019

Ontwikkelaar

Freeway Interactive heeft Winter Clash 3D ontwikkeld. Probeer ook de andere afleveringen, zoals Sniper Clash 3D en Subway Clash Remastered.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen: beweging
  • C: hurken
  • Spatiebalk: springen
  • Tabblad: scoretabel
  • Rechtermuisknop: richten
  • Linkermuisknop: schieten
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie