SpeelSpelletjes.nl

Wolverine Tokyo Fury

5,615 392 delen embed

Wolverine Tokyo Fury is een actie avontuur platformer gebaseerd op de film The Wolverine. Baan jezelf een weg doorheen de Tokyo underground in drie verschillende spelmodi: Verhaalmodus, Eindeloze modus en Overlevingsmodus! Vecht je een weg doorheen kwaadaardige vijanden terwijl je de gevaarlijke onderkant van Tokyo verkent! Upgrade de stats van Wolverine om hem de ultieme moordmachine te maken en je doel te bereiken! Heb jij wat nodig is om de underground van Tokyo aan te pakken of zal je missie eindigen in het graf? ?
SHOW MORE

Indeling

» » Wolverine Tokyo Fury

Meer Informatie Over Wolverine Tokyo Fury

Wolverine Tokyo Fury is een mooi platform spelletjes spel. Speel het nu op deze site, in je browser. Het is al 651,675 keer gespeeld en heeft een score van 9.3 / 10 gekregen van 6002 mensen. Wolverine Tokyo Fury is ontwikkeld met Flash. Op die manier werkt het in moderne browsers, zonder downloads! Vond je het leuk om Wolverine Tokyo Fury te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere platform spelletjes en games zoals Vex 4 en Snowball.io!

SHOW LESS

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om Wolverine Tokyo Fury te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om Wolverine Tokyo Fury te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl