SpeelSpelletjes.nl

World Cup Penalty

2,977 603 delen embed

Indeling

» » » World Cup Penalty

Meer Informatie Over World Cup Penalty

World Cup Penalty is een tof keeper spelletjes spel. Speel het nu hier op Speel Spelletjes, direct in je browser. Het spel is al gespeeld door 203,488 mensen en werd door 3571 mensen beoordeeld met score 8.3 / 10. Dit leuke sport game is gemaakt met Flash. Op die manier kan je het spelen in moderne browsers! Als je dit sport spel top vindt, dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere keeper spelletjes en games zoals Goalkeeper Challenge en Penalty Superstar!

Walkthrough

Home | Over Ons | Developers | Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Contact

© Copyright 2013 - 2019 SpeelSpelletjes.nl
SpeelSpelletjes.nl is een initiatief van Maxflow BVBA, Lei 33/402, 3000 Leuven, België.(BTW: BE 0550.758.377)


Klik 'Toestaan' om World Cup Penalty te spelen! Klik 'Altijd toestaan' om World Cup Penalty te spelen!

Een aantal van onze games op SpeelSpelletjes.nl hebben Flash nodig. Dit moet 1 keer geactiveerd worden. Daarna werkt het vanzelf!

Flash is een multimedia platform dat gebruikt wordt voor browser games, videos, en andere interactieve internet applicaties. Elk spel op SpeelSpelletjes.nl is grondig gecheckt op virussen en andere mogelijke problemen, volgens onze strikte richtlijnen. Daarom kan je Flash met een gerust hart activeren. Als je vragen hebt, kan je ons natuurlijk altijd contacteren.

Het kan zijn dat je nog even moet wachten als de Toestaan knop niet onmiddellijk verschijnt. Als de pagina volledig geladen is maar de knop verschijnt nog altijd niet, dan kan je ons een mailtje sturen met je browser (bvb Edge of Chrome) en welke versie, en dan zullen we ernaar kijken!

SpeelSpelletjes.nl